Over Just There

Hallo mijn naam is Timo. Ik ben een 26 jarige student aan de UVA. Mijn grootste passie en hobby is toch wel fashion. Dit is niet altijd zo geweest. Op de basis school en middelbare school stond ik juist bekend als onverzorgd. Ik droeg vaak jogging broeken en foutje band shirtjes en kleding deed me niet zoveel. Totdat ik een soort ‘makeover’ wedstrijd won. Waar ik overigens niet vrijwillig aan had deelgenomen, mijn vrienden hadden me daar voor opgegeven (thanks guys!). Ik voelde me daarvoor altijd onzeker, en zat gewoon niet lekker in me vel. Na de styling sectie en workshops die ik toch maar gevolgd heb, veranderde dit. Ik voel me veel zelfverzekerder. Dit had ook impact op andere aspecten van mijn leven. Ik viel af. Ontving promotie op werk. Geluk in de liefde. Het kon niet op.

Kortom, ik heb veel te danken aan de fashion. Om die reden wil ik met deze blog andere jongens en mannen die in een soortgelijke situatie zitten helpen door gratis mijn kennis te delen. Daarnaast hoop ik mijzelf te profileren als ‘fashion guru’. Mijn droom is namelijk om actief te mogen werken in deze industrie. Hopelijk lukt dat d.m.v. deze blog. Volg mijn journey en laat je inspireren!

2